avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme cadastru

Am facut cadastrul si intabularele pentru un teren intravilan cu casa. Vecinii din dreapta au un cadastru din 2001, dar nu figureaza in Cartea Funciara. Cadastrele difera cu linia de hotar intre mine si ei. Eu am un colt mai mare care apartine lotului meu, dar intra un pic la ei in curte. Pe cadastrul lor este specificat acest lucru, pe noul meu cadastru este o linie dreapta doar. Ca mp este acelasi lucru nu este schimbat nimic. Ma afecteaza cu ceva acest lucru? Cel care a facut cadastrul a zis ca nu si ca nu avea cum sa faca altceva. Casa acum nu mai este pe drept ca inainte si este un pic inclinata ( cum a venit cu trasarea linie de hotar ). De asemenea a zis ca cadastrul vecinilor fiind din 2001 nu isi mai produce efecte. N-as vrea sa stau prin judecata cu ei si sa ma asigur ca este ok ( Vreau sa reconstruiesc casa si peretele da exact in curtea lor fara a exista un gard intre noi. Dupa ce se termina casa urmeaza automat coltul respectiv )
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
ella80, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)
Gard stanciu91 stanciu91 Buna ziua, stau in curte cu un alt vecin, avem case separate dar aceeasi adresa, intram pe aceasi poarta,suntem in indiviziune exculisiva, daca zic bine, ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)