avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la inserție?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la inserție?

Copilul e născut pe 3 septembrie 2014 ,m-am întors la munca cu 60 de zile mai devreme de a împlini 2 ani .am beneficiat de inserție .după noua lege am dreptul să iau pana ce copilul face 3 ani ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 23 Februarie 2017
Aveti dreptul la stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea66/2016 rujanlauraflorentina rujanlauraflorentina Copilul nostru sa nascut pe16/10/2014 sotul a intrat in CCC pe 1/12/2014 si s-a intors la munca pe 16/09/2016 mai poate beneficia dr stimulent de insertie pana ... (vezi toată discuția)
Dreptul la insertie Dana maria sylvia Dana maria sylvia Dacă sunt beneficiarul inserției , aceasta se prelungește automat pana ce bebe împlinește 3 ani , chiar dacă după vechia lege nu specifica întoarcere ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)