avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Interdictie Anglia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Interdictie Anglia

Buna ziua,
Am si eu o intrebare .. un prieten de-al meu, a facut acum cativa ani niste lucruri in Anglia, in urma caruia s-a ales cu dosar si a fost judecat in Anglia. S-a ajuns in instanta. I-au dat sentinta cu executare, a facut o parte din sentinta, dupa care, l-au deportat in Romania cu interdictie de 5 ani. Interdictia ar fi pana in martie, iar el prin ianuarie a venit iar in uk , a putut intra fara nicio problema. Intrebarea mea este urmatoarea, daca il prind pe teritoriul uk pana ii expira interdictia, ce se poate intampla? Care sunt procedurile? Care sunt urmarile?
Cel mai recent răspuns: ReoTati , utilizator 22:50, 9 Martie 2017
Mare noroc a avut ca a reusit sa intre, eu nu am mai ingrat pe 6 martie, m-au intors acasa ne-avand interdictie, ci doar cazier pe Italia acum de acum 15 ani. E lege noua din noiembrie 2016 ca sunt deportati cei cu condamnari anterioare si alte probleme. daca il prinde, nu cred ca iese bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie in anglia Dmind Dmind Buna ziua, Am si eu o intrebare .. un prieten de-al meu, a facut acum cativa ani niste lucruri in Anglia, in urma caruia s-a ales cu dosar si a fost judecat ... (vezi toată discuția)
Buna! am fost deportata din uk in ziua aterizarii pe aeroport ... Gabriela977 Gabriela977 Buna! Am fost deportata din Uk in ziua aterizarii pe aeroport in ianuarie 2019 pe motiv ca nu am loc de munca, venituri ca sa ma pot intretine si nu am destule ... (vezi toată discuția)
Interdictie anglia. Ioana1306 Ioana1306 Buna ziua. Prietenul meu a fost in Anglia,unde a facut 4 luni de detentie, dupa care a fost deportat in Romania. I s-a spus ca are interdictie de a intra in ... (vezi toată discuția)