avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am primit o citatie ca martor, vizavi de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am primit o citatie ca martor, vizavi de evenimentele din Piata Victoriei de la 1 februarie?! Pot deveni acuzat?!

Mentionez faptul ca sunt filmat cand scandez ca manifestant, nu am lovit cu ninic jandarmii! Multumesc.
Daca există probe din care să rezulte bănuiala rezonabilă că ati săvârşit fapta pentru care s-a început urmărirea penală in rem şi nu există vreunul dintre cazurile prevăzute la art. 16 alin. (1)c.p.p. se poate efectua in continuare UP si impotriva dvs, moment in care capatati calitatea de suspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru hartuire soniamarcel soniamarcel Buna seara, Am facut o plangere penala pentru hartuire sotia unui coleg de serviciu. Am fost la audieri si urmeaza sa fie si ea audiata. Ce urmeaza ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal ... andreutzAaajsb andreutzAaajsb Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal in personam. Imi poate explica cineva ce este dosarul penal in rem care nu va fi niciodata in ... (vezi toată discuția)
Suspect vs inculpat FRD FRD In cazul in care s-a dispus IUP IN REM cu privire la fapta primul pas pe care trebuie sa-l faca procurorul dupa strngerea tuturor dovezilor ce lea considerat ... (vezi toată discuția)