avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primarul are calitate de functionar public intr-un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primarul are calitate de functionar public intr-un proces?

Buna ziua.Imi puteti spune daca un primar care este intr-un proces cu o persoana ,are calitate de functionar public sau nu? Si care este legislatia?Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Certificat deces Carmen 79 Carmen 79 Bună ziua.Îmi puteti spune,vă rog,cum pot intra în posesia certificatului de deces al bunicului,în situația în care nu se cunoaste locatia unde acesta a ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala aura19731991 aura19731991 buna ziua.imi puteti spune va rog ce acte sint necesare pentru obtinerea unei locuinte sociale si unde le pot depune?va multumesc (vezi toată discuția)
Angajatii primariei sunt functionari publici? adela05 adela05 Buna ziua, As vrea sa stiu daca angajatii primariei sunt functionari publici si daca au interdictia de a asociati/administratori in srl-uri? Multumesc (vezi toată discuția)