avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat deces

Bună ziua.Îmi puteti spune,vă rog,cum pot intra în posesia certificatului de deces al bunicului,în situația în care nu se cunoaste locatia unde acesta a decedat ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:35, 22 Aprilie 2018
Va interesati despre nr acestui act si cine l-a eliberat la evidenta populatiei. Apoi mergeti la primaria care l a eliberat si solicitati un duplicat.

Banuiesc ca aveti un CNP al dansului.

Va trebui sa formulati o cerere motivata in care sa va justificati calitatea si interesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificat constatator deces rodhan rodhan va rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat pentru a obtine o copie sau un duplicat al certificatului de constatare al decesului. Documentul pe care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Certificat deces Silviu Gabriel Silviu Gabriel Pot obtine un duplicat sau copie de pe certificatul de deces al bunicului? Bunicul meu a locuit in Vaslui, eu locuiesc in Vâlcea, din păcate eu nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)