avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aplicare art.32 Legea 350/2001 privind amenajarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aplicare art.32 Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul

Despre interpretarea art. 32 al Legii 350/2001 actualizata:
Redau textul de lege
" In cazul in care realizarea investitiei pentru care s-a solicitat emiterea certificatului de urbanism necesita modificarea sau detalierea prevederilor documentatiilor de urbanism in vigoare pentru zona respectiva ori conditiile specifice ale amplasamentului sau natura obiectivelor de investii o impun , autoritatea publica competenta are dreptul ca , dupa caz, prin certificatul de urbanism:
.....
c) sa conditioneze autorizarea investitiei propuse de aprobarea de catre autoritatea publica competenta a unui plan urbanistic zonal, elaborat si finantat prin grija personalor fizice si | sau juridice interesate, numai in baza unui aviz de initiere a documentatiei de urbanism, intocmit de structura de specialitate condusa de arhitectul- sef | urbanistul- sef al judetului, municipiului, orasului sau de structura de specialitate condusa de arhitectul-sef | urbanistul-sef al comunei dupa CONSULTAREA PREALABILA A COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM DE LA NIVELUL JUDETULUI, si aprobat ,dupa caz, conform competentei :
- de primarul localtiatii
-de presedintele consiliului judetean, cu avizul prealabil al primarilor localitatilor interesate, doar in cazul in care teritoriul reglementat implica cel putin doua unitati administativ- teritoriale si in cazurile prevazute de lege"

Intrebarea mea este :CINE TREBUIE SA CONSULTE PREALABIL COMISIA TEHNICA DE AMENAJARE A TERITORIULUI:
A) NUMAI CEI DE LA COMUNA
B) TOTI ; COMUNA , ORASUL , MUNICIPIUL, JUDETUL

Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa legalizez un garaj construit din placi osb ... bronfulici bronfulici Buna ziua! Doresc sa legalizez un garaj construit din placi osb , fara fundatie. Raspunsul primariei este \"legalizare garaj nu se avizeaza favorabil deoare ... (vezi toată discuția)
Puz dan944 dan944 As vrea sa stiu cand se cere puz (vezi toată discuția)
Responsabil urbanism deliuta deliuta Stie cineva, responsabilul cu urbanismul din cadrul unei primarii de comuna, se reinacadreaza ca,, sef de birou\" conform Legii 50/1991 republicata , cu modif. ... (vezi toată discuția)