avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere cu garantie pe bunurile ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere cu garantie pe bunurile locatarului

Buna ziua, as dori sa aflu daca este posibila incheierea unui contract de chirie intre doua persoane juridice cu garantie pe bunurile locatarului?Daca da, este posibila trecerea in propietatea locatorului a bunurilor in caz de neplata chirie?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriaș Silv85 Silv85 Buna ziua! Am închiriat un apartament in numele surorii mele. Eu am procura, dar pe contract nu am specificat acest lucru deoarece a fost făcut la o agentie ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In prezent exista un contract de inchiriere intre doua societati comerciale. Intrucat Locatarul vrea sa lichideze firma ar dori sa preia acest ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias ncpc tnt tnt Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati cu pasi de urmat pentru evacuarea chiriasului rau platnic (persoana fizica) din imobil. Acum 2 luni de zile am ... (vezi toată discuția)