titlu executoriu neridicat, refuz formulare cerere deschidere rol fiscal
Descriere
Concret, cata valabilitate in timp poate avea un titlu de proprietate transmis translativ prin hotarare judecatoreasca daca, eu[N. B. , subsemnatul ! ] l-am contestat in forma in care a fost decis prin hotarare judecatoreasca si nu m-am prezentat la instanta care l-a emis[de fond, recte T. Buc.] atunci cand am fost invitat [ prin executor judecatoresc ] de catre avocatul celorlalti coproprietari[suntem mai multi coproprietari ! ] sa-mi ridic si eu titlul de proprietate cota mea. Motivul refuzului meu a constatat si consta in a nu valida in certificate de mostenitor, de fapt de calitate, al carui continut nu este conform cu realitatea, asa cum s-a stabilit printr-o Ordonanta a Parchetului de pe langa JS1 Buc. insa fiind prescrisa infractiunea de fals intellectual s-a retinut in sarcina faptuitorului doar infractiunea de uz de fals, sanctionata numai cu amenda penala[administrativa]. Temeiul intrebarii mele pe care v-o adresez cu rugamintea de a primi in raspuns clarificator si legal, bineinteles, se regaseste intr-o succesiune de evenimente, astfel : 1. personal, din motivul mai sus invocat de a nu valida un inscris avand un continut neconform cu realitatea, am contestat o serie de decizii de impunere reprezentand taxe locale pentru in imobil situate in Bucuresti, invocand motivul ca respective cota care mi-ar reveni nu este in concordanta cu inscrisul neconform mai sus mentionat. ; 2. Transmiterea[translarea] de proprietate de la stat{PMBuc.] catre toti coproprietarii adevarati si cei fara niciun drept[in sensul inscrisului neconform] s-a facut in temeiul unei hotarari definitive a CABuc. din anul 2008 ramasa irevocabila din anul 2010 si investita cu titlu executoriu in anul 2011 ; 3. eu am refuzat sa platesc taxele locale, tocmai pentru a nu acoperi prin acceptare asa-zisul cert. de mostenitor pentru asa-zisa cota parte din imobil pana in anul 2015 cand, mi s-a poprit o suma din pensie, conform cuponului de pensiesi adresei de poprire ; 4. abia in anul 2016, de teama unei noi popriri subsemnatul am achitat ulterior, dupa ce am contestat si de aceasta data suma respectiv, asa-zisa cota parte, reiterezpentru a nu fi obligat sa acoper prin acceptare asa-zisul cert. de most. INTREBAREA PROPRIUZISA : Daca nu am fost pus in posesie in anul 2011 drept urmare a refuzului de a-mi ridica titlul executor emis cu cca. o[1] luna anterior si deci, nu am inca deptul de folosinta[jus fruendi ] si nici pe cel de a dispune[jus abutendi ] iar totodata, nici nu am formulat cerere de deschidere rol fiscal catre DITL S 1 Buc. , oare mai este valabil acest titlu executoriu sau s-a prescris in termenul general de 3 ani ?