avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu executoriu neridicat, refuz formulare cerere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu executoriu neridicat, refuz formulare cerere deschidere rol fiscal

titlu executoriu neridicat, refuz formulare cerere deschidere rol fiscal
Descriere
Concret, cata valabilitate in timp poate avea un titlu de proprietate transmis translativ prin hotarare judecatoreasca daca, eu[N. B. , subsemnatul ! ] l-am contestat in forma in care a fost decis prin hotarare judecatoreasca si nu m-am prezentat la instanta care l-a emis[de fond, recte T. Buc.] atunci cand am fost invitat [ prin executor judecatoresc ] de catre avocatul celorlalti coproprietari[suntem mai multi coproprietari ! ] sa-mi ridic si eu titlul de proprietate cota mea. Motivul refuzului meu a constatat si consta in a nu valida in certificate de mostenitor, de fapt de calitate, al carui continut nu este conform cu realitatea, asa cum s-a stabilit printr-o Ordonanta a Parchetului de pe langa JS1 Buc. insa fiind prescrisa infractiunea de fals intellectual s-a retinut in sarcina faptuitorului doar infractiunea de uz de fals, sanctionata numai cu amenda penala[administrativa]. Temeiul intrebarii mele pe care v-o adresez cu rugamintea de a primi in raspuns clarificator si legal, bineinteles, se regaseste intr-o succesiune de evenimente, astfel : 1. personal, din motivul mai sus invocat de a nu valida un inscris avand un continut neconform cu realitatea, am contestat o serie de decizii de impunere reprezentand taxe locale pentru in imobil situate in Bucuresti, invocand motivul ca respective cota care mi-ar reveni nu este in concordanta cu inscrisul neconform mai sus mentionat. ; 2. Transmiterea[translarea] de proprietate de la stat{PMBuc.] catre toti coproprietarii adevarati si cei fara niciun drept[in sensul inscrisului neconform] s-a facut in temeiul unei hotarari definitive a CABuc. din anul 2008 ramasa irevocabila din anul 2010 si investita cu titlu executoriu in anul 2011 ; 3. eu am refuzat sa platesc taxele locale, tocmai pentru a nu acoperi prin acceptare asa-zisul cert. de mostenitor pentru asa-zisa cota parte din imobil pana in anul 2015 cand, mi s-a poprit o suma din pensie, conform cuponului de pensiesi adresei de poprire ; 4. abia in anul 2016, de teama unei noi popriri subsemnatul am achitat ulterior, dupa ce am contestat si de aceasta data suma respectiv, asa-zisa cota parte, reiterezpentru a nu fi obligat sa acoper prin acceptare asa-zisul cert. de most. INTREBAREA PROPRIUZISA : Daca nu am fost pus in posesie in anul 2011 drept urmare a refuzului de a-mi ridica titlul executor emis cu cca. o[1] luna anterior si deci, nu am inca deptul de folosinta[jus fruendi ] si nici pe cel de a dispune[jus abutendi ] iar totodata, nici nu am formulat cerere de deschidere rol fiscal catre DITL S 1 Buc. , oare mai este valabil acest titlu executoriu sau s-a prescris in termenul general de 3 ani ?

Alte discuții în legătură

Desfacerea unui contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera dragaeugen dragaeugen in anul 2014 mi-am vandut apartamentul proprietate personala,cumparat inainte de a ma casatori,fiind in divort cu sotia ,am cumparat cu banii obtinuti un alt ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare autorizatie demolare/constructie URIAS URIAS Buna ziua Sunt propriatarul tabular a unei suprafete de teren situata in centrul unei localitati rurale. În anul 2010 primaria localitatii respective a emis ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie Marcel Mihalache Marcel Mihalache Contractul de credit bancar, care are mentiunea \"prezentul contract reprezinta titlu executoriu\", pentru a putea fi executat si inainte de cererea de ... (vezi toată discuția)