avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus autoturism radiat din Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus autoturism radiat din Germania

Buna seara am si eu o problema as dori un raspuns la ce as putea pati???.
Acum 3zile am foost oprit in trafic de politia rutiera conduceam o masina cu numere de Germania permanente cu asigurare si inspectoe tehnica valabila pe care o achizitionasem de o saptamana dar in urma verificarilor era radiata din 08.2016 am fost condus la sediu mi s-au oprit actele masini numerele permisul cu dovada 15zile si mi sa intocmit dosar penal am declarat ca nu am stiut ca masina e radiata ca totul pe hartie era valabil,dar degeaba as dori sa stiu ce ce poate intampla referitor la pedeapsa care as putea sa o primesc mentionez ca am cazier ceva probleme prin 2008 am avut cu suspendare si perioada de incercare de5ani dar au trecut mai mult.....as putea scapa doar cu o amenda penala ceva de genul?....multumesc.

Alte discuții în legătură

Conducere autovehicul cu numar fals 0vasiliu0 0vasiliu0 Buna , in data de 24.05.2011 am fost oprit de politia de frontiera si mi sau ridicat numerele ptr ca erau expirate si false (deoarece nevasta mea se afla in ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumuri publice cu numere false de inmatriculare vezecs vezecs Buna ziua, Dupa cum spune si titlul am fost oprit in trafic de organele de politie unde s-a constatat ca numerele aplicate pe masina sunt false. Sa va explic ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat lucianicoleta lucianicoleta In data de 10 iunie 2012 chiar in ziua alegerilor locale eram la volanul unui autoturism BMV cu numere de Austria si mergeam la o sectie de vot deoarece eram ... (vezi toată discuția)