avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet medical pediatrie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet medical pediatrie

Buna ziua, as dori sa imi deschid un cabinet medical de pediatrie,
Actual sunt medic la Budimex si am un PFI
Vreau sa stiu in primul rand spatioul pe care urmeaza sa-l inchiriez ce cunditii trebuie sa indeplineasca, ca suprafata mp, suprafata cabinet, suprafata sala de asteptare, grup sanitar si altele lucruri pe care nu le cunosc.

Ce aparatura, mobilier este sctric necesar pentru al deschide in conditii legale.

Pot sa-l fac pe PFI actual sau sa-mi fac un SRL, ce este mai bine?

Alte discuții în legătură

Afacere acasa tudorandu tudorandu Buna seara! De vreo 2 luni caut sa inchiriez un spatiu pentru deschiderea unei rotiserii pe carbuni, dar spatii in zone bune nu prea sunt , sau sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie. Siabella Siabella Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)
Sala fizioterapie Armand2ro Armand2ro Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)