avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... egalizare salar conform deciziei CCR nr.794/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

egalizare salar conform deciziei CCR nr.794/2016

Buna ziua.Sunt angajat personal contractual la o institutie publica.As vrea sa stiu cum pot afla, avand in vedere decizia CCR nr.794/2016, salariul maxim in plata pentru functia pe care sunt incadrat.Carei institutii sa ma adresez?Am gasit functia mea in nomenclatorul de functii din M500 de pe site-ul Ministerului Muncii.Cine este obligat sa imi furnizeze aceste date?Multumesc
Cel mai recent răspuns: sosobi , utilizator 09:32, 4 Martie 2017
Angajatorul dvs. va poate furniza o astfel de informatie sau cei de la Ministerul Muncii... nu incercati la ITM, intrucat nu detin astfel de date.
angajatorul nu detine o astfel de informatie
Atunci incercati la MInisterul Muncii sau Ministerului sub autoritatea caruia va desfasurati activitatea.
Ba eu cred ca mai degraba ANAF-ul, unde trimitem toti declaratia M500 care cuprinde atat functia, gradul profesional si gradatia de vechime, cat si salariul.
Am sa cer informatii de la ANAF.Cererea o voi face online dar aici m am lovit de alta problema : depun o petitie/cerere reglementata de OG nr.27/2002 sau cer informatii de interes public conform Legii nr.544/2001?doar aceste 2 optiuni(restul optiunilor nu sunt viabile) le am la formularul lor de contact online de aici [ link extern ] /


Sunt obligati sa imi raspunda sau pot invoca faptul ca sunt informatii confidentiale, cu toate ca nu cer sa imi indice nominal vreo persoana?
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
sosobi, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr nr.794/2016 henriettebondar henriettebondar Autoritatile locale pot aplica prevederile Deciziei CCR 794/2016? Avand in vedere ca nici Guvernul nici Parlamentul Romaniei nu a emis in termenul prevazut ... (vezi toată discuția)
Calcul salar - clase salarizare Adi20000 Adi20000 Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva va rog. Unde as putea sa gasesc lista claselor de salarizare si care este forma de calcul cu clasa, coeficientul, ... (vezi toată discuția)