avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal?

Buna seara!
Vă expun pe scurt ceea ce s-a întâmplat de curând la locul meu de muncă..
Directorul unității de învățământ dorește că în toate sălile de clasă sa monteze camere de filmat. În Consiliul profesoral, 60% au fost de acord sa fie înregistrate orele video și audio.
Întrebarea mea se referă la legalitatea acestei decizii. Este legal sa fiu filmata fara acordul meu?
Unii profesori sunt de acord, alții nu.
Vă mulțumesc!
O seara plăcută!

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video si audio icsim icsim Buna ziua! Sunt cadru didactic si as dori sa stiu daca exista vreo lege care sa ii permita directorului unei institutii de invatamant sa monteze in salile de ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)