Dupa 2 saptamani de la data inscrierii fostul proprietar m-a sunat si m-a rugat daca pot sa-i dau copie dupa talon si dupa cartea masinii + asigurarea veche pe numele lui daca o mai am deoarece broker-ul de asigurari i le-a cerut pentru transferul bonus-malus.
Am inteles ca nu sunt anumite acte cerute obligatoriu pentru acest transfer si difera de la broker la broker, fiecare mai cere ceva in plus ca sa te impiedice sa nu faci transferul.
Eu vreau sa-l ajut pe fostul proprietar, a fost onest cu mine. Cum intotdeauna exista un "DACA", va intreb:
Daca ii trimit copiile si el nu reuseste sa faca transferul si copiile ajung pe mana cui nu trebuie , se poate face ceva cu acele copii, acele informatii ?
Eu am făcut de curând acest transfer de bonus Si nu mi s-a cerut copie de pe carte sau talon. A fost nevoie doar de asigurarea veche în original Si decizia de scoatere din evidenta a mașinii.
spuneti-i sa va trimita e-mailul firmei de asigurare care i-a cerut actele sau mergeti impreuna la firma de asigurare in cauza si predati personal actele cerute.