avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... A.N.A.F. impoziteaza veniturile obtinute in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

A.N.A.F. impoziteaza veniturile obtinute in strainatate in 2014

A.N.A.F. impoziteaza veniturile obtinute in strainatate in 2014. Luna aceasta, mai multi cetateni au primit notificari privind obligativitatea de a plati impozitul aferent anului 2014 din veniturile obtinute in strainatate (U.E.). Poate cineva sa explice legalitatea acestei masuri tinand cont de faptul ca acordul a fost semnat in octombrie 2014. Fratele meu a lucrat in perioada mai-august 2014.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
DorianP, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata retro cass CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta Buna seara as dori sa știu Cat timp pot plăti retro cas. (Fratele meu a lucrat undeva din August si nu ia mers cartea de munca iar acum in Decembrie cand ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri in strainatate, persoana fizica nebv nebv Buna ziua, as avea o intrebare: lucrez de mai bine de 20 de ani neintrerupt in strainatate, am dubla cetatenie. Este foarte probabil ca in august sa fiu ... (vezi toată discuția)
Venituri realizate in tara de origine ileanasandu ileanasandu Daca o persoana nascuta in Republica Moldova, dar in prezent traieste / locuieste in Romania are dubla cetatenie si realizeaza venituri in tara de origine, ... (vezi toată discuția)