avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog Indrumatima va multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
paris50paris, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 14:38, 5 Aprilie 2017
Va multumesc ptr.sfat am depus cerere la registru agricol am primit raspuns precum ca parintii mei nu sunt Inregistrati cu teren da ca mai aveti alte Indrumari Va multumesc
paris50paris a scris:

Va multumesc ptr.sfat am depus cerere la registru agricol am primit raspuns precum ca parintii mei nu sunt Inregistrati cu teren da ca mai aveti alte Indrumari Va multumesc

Detin un certificat de mostenitor pe o casa parinteasca frati au renutat In favorea mea Va rog Indrumatima cu C.M unde se mai poate verifica ce vanzar de terenuri sau facut In numele parintilor mei? Va multumes
Se poate da un sfat ? Va multumesc
De ce nu aveti trecute si pe certificatul de mostenitor terenurile despre care aveti suspiciunea ca s-au vandut? Ce titlu aveau parintii dvs. asupra acestor terenuri? Erau cumparate, aveau titlu in baza legii 18, aveau certificat de mostenitor? Daca doriti raspunsuri clare, explicati si situatia clar.
Sa fiu putin mai explicit batrani mei au lucrat In fostul C.A.P multi ani In 1987-1988 au decedat dupa 1990 sau dat pamanturi In baza legi 18 eu detin C.M pe casa parinteasca dupa 1990 se pare ca cineva sau folosit SI au depus cerere ptr.oopinerea terenurilor In numele lor Si Intrebarea unde se mai poate verifica ?
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2017
paris50paris, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire de la parinti paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor pt. casa de la parinti cu acest C.M se poate depune la carte funciara ptr.o informatie ptr.a ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua da ca se poate un sfat parinti mei au lucrat In fostul C-pri In perioada anilor 1953-1963 si au decedat In 1987-1988 dupa 1990 sau dat pamanturi si ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat Parinti In 1955/1965 au Lucrat In fostul C.A.P la colectiv In canp In 1987/1988 anbi parinti au decedat dupa 1991 sau ... (vezi toată discuția)