avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Tatal meu si fratele lui au cumparat doua locuri veci in urma cu 60 de ani si mai au un teren agricol de la parintii lor unii dintre mostenitorii au obtinut titlu de propietate fara stirea celorlanti pe terenul agricol intre timp ei au decedat primul a murit 1986si al doilea 1992 exista mostenitori de ambele parti.Se poate face partial succesiune pe locurile de veci deoarece cei care au luat terenul nu vor sa ne arate titlu mentionez ca mama este viata ce acte ne trebuie la notar si daca se poate face pe un singur loc veci cel in care este ingropat tatal meu .

Alte discuții în legătură

Propietate incalcata lerchcristina lerchcristina in 1992 sa facut un contract de intretinere unde se specifica ca parinti se dau in intretinere mie lasandu-mi casa si anexele si gradina.In 1997 tata a primit ... (vezi toată discuția)
Loc de veci prin succesiune catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Bunica mea care a decedat in 1989 a avut cumparat un loc de veci. Succesiunea s-a facut in 1990 dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Acte de propietate lipsa mioararadu mioararadu buna ziua nu stiu daca titlul e bun dar nu stiu ce titlu sa pun ,spre surprinderea mea am aflat ca parintii mei ambii decedati de 23 de ani mama si tata de 17 ... (vezi toată discuția)