avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate incalcata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate incalcata

in 1992 sa facut un contract de intretinere unde se specifica ca parinti se dau in intretinere mie lasandu-mi casa si anexele si gradina.In 1997 tata a primit un pamant arabil de la stat ,arre titlu de propietate pe numele lui dar in 1998 a murit.
pentru acest pamnt trebuie sa fac succesiunea ?mama traieste si mai am un frate mort si unul in viata.
cum pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 18:49, 23 August 2012
Da, pentru acel pamant ce nu a facut obiectul contractului de intretinere, trebuie sa faceti succesiunea.

Dezbaterea succesiunii se face la un Birou notarial.
Pentru pamantul care exista titlu de proprietate pe numele tatalui dvs trebuie sa dezbateti succesiunea.Mostenitori sunt mama, dvs si fratii dvs.
Chiar daca sotia fratelui decedat a dezbatut deja succesiunea dupa sotul sau(fratele dvs) acum , la dezbaterea succesiunii dupa tatal dvs va veni la mostenire impreuna cu copiii si va culege mostenirea ce i-ar fi revenit sotului de pe urma tatalui sau.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
d_doinita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ordinul cu nr 192 din 1995 asupra dreptului de proprietate roscule roscule tata a mostenit pamant de la bunicu el a murit in 93 mama traieste am facut cerere in 1995 ptr stabilirea drep de prop. fiind singurul dintre frati si mama ... (vezi toată discuția)
Acte pe casa vali_91 vali_91 buna ziua asa vrea si eu sa va intreb ceva...daca tatal meu a murit acum 5 ani da maicamea traieste si pe titlu de propietate e trecut el la teren intravilan ... (vezi toată discuția)