avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce inseamna ordinul cu nr 192 din 1995 asupra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce inseamna ordinul cu nr 192 din 1995 asupra dreptului de proprietate

tata a mostenit pamant de la bunicu el a murit in 93 mama traieste am facut cerere in 1995 ptr stabilirea drep de prop. fiind singurul dintre frati si mama care a facut aceasta cererre miau eliberat in 1996 titlu de proprietate tot pe numele tatalui e corect? imi poate raspunde cineva va rog frumos cu respect
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
roscule, utilizator
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 22:25, 13 Decembrie 2015
imi poate raspunde cineva la aceasta intrebare ? mentionez ca titlul are pe el ordinul 18 din 1991 din fondul funciar
roscule, utilizator
Actul se elibereaza pe numele titularului de la acea vreme.Mostenitorii trebuie sa faca sucesiune
Buna seara
E vorba de Legea 18/1991, Legea fondului funciar.
Da este corect sa fie trecut tatal decedat ca titular.
La dezbaterea succesiunii vin: mama ca sotie supravietuitoare si TOTI COPII DEFUNCTULUI.
dar cererea mea ce rol a avut la acel timp si in momentul de fata daca eu am fost singurul care am facuto eu fiind singurul care a platit impozitul ptr acest pamant legea din cate m-am informat eu spune ca acel care face cererea in timp devine titular
roscule, utilizator
Ati solicitat sa fie reconstituit dreptul de proprietate.
Cat despre impozite, va sfatuiesc ca atunci cand se va dezbate succesiunea sa solicitati sa va fie dati c/v partii ce revin celorlalti mostenitori.
Luati legatura cu un avocat care va poate ajuta in aceasta speta.

Alte discuții în legătură

Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe titlul de proprietate ca mostenitor ion73 ion73 Va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru trecerea pe titlul de proprietate al carui titular este bunicul meu, decedat din 1983, titlul ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)