ghsilvana 
	    	Utilizator

ghsilvana 
	    	Utilizator	    

ghsilvana, utilizator
 ghsilvana, utilizator 	
			 gekadox 
	    	Utilizator

gekadox 
	    	Utilizator	    

ghsilvana 
	    	Utilizator

ghsilvana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Crina001	                   

Buna ziua,
Daca concediul de odihna nu a fost uzat pana la sfarsitul anului si nu au existat motive justificate pentru neuzarea lui poate angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
	                    Crina001	                   

Buna ziua,
Daca concediul de odihna nu a fost uzat pana la sfarsitul anului si nu au existat motive justificate pentru neuzarea lui poate angajatorul sa ... (vezi toată discuția)

adicoman22	                   

Buna ziua! 
La noul loc de munca mi s-a cerut sa aduc o planificare privind zilele de concediul de odihna din anul viitor. Este obligatoriul sa aduc o ... (vezi toată discuția)
	                    adicoman22	                   

Buna ziua! 
La noul loc de munca mi s-a cerut sa aduc o planificare privind zilele de concediul de odihna din anul viitor. Este obligatoriul sa aduc o ... (vezi toată discuția)

Lacu$tA	                   

Anul acesta am avut dreptul la peste 30 de zile de concediu deoarece mi-au ramas de anul trecut si la noi in companie ni se reporteaza aceste zile ramase. Anul ... (vezi toată discuția)
	                    Lacu$tA	                   

Anul acesta am avut dreptul la peste 30 de zile de concediu deoarece mi-au ramas de anul trecut si la noi in companie ni se reporteaza aceste zile ramase. Anul ... (vezi toată discuția)