avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime bugetari

Sporul de vechime se adauga la salariul brut la institutii publice ?
Care este prevederea legala ?
In particular, salariul minim pe econome de 1450 RON
include sau nu sporul de vechime ?
Multumesc
Mircea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 1 Martie 2017
HG 1/2017
art.1
Începând cu data de 1 februarie 2017, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, sumă stabilită în bani care nu include sporuri şi alte adaosuri, se stabileşte la 1.450 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 166,00 ore, în medie, pe lună, în anul 2017, reprezentând 8,735 lei/oră.
.....


Asaadar, indiferent de sectorul de activitate - bugetar sau privat - salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată nu include sporuri şi alte adaosuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie constantincristi constantincristi Am salariul de încadrare 890 ron si ca sa ajung la 1450 ron (salariu minim pe economie) angajatorul îmi baga sporul de vechime plus inca două sporuri în ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie bugetari andreilucian15 andreilucian15 Buna ziua . Sunt angajat la o primarie pe post de personal contractual de 4 ani si 6 luni . Sunt incadrat conform legii 284 la grila nr. 15 , coeficient 1.41 . ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime deiacom deiacom Buna seara! Am si eu o intrebare legata de HG nr. 1/2017 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata. Conform acestei hotarari ... (vezi toată discuția)