avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contact Semnat Vocal cu Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contact Semnat Vocal cu Orange

Buna ziua, Acum ceva timp am fost contactat de Compania Orange în legătură cu ofertele lor de telefonie mobila, si am ales un abonament cu o tabletă plus 500 Min gratuite pe luna, toată oferta si costurile le-am vorbit la telefon, înainte să îmi dau semnătura Vocal am pus si o clauză, si anume că după ce se consuma cele 500 Min să nu permită să se mai sune ca să nu fie cost suplimentar, clauza era ca după cele 500 Min consumate să nu mai pot efectua apeluri, după care am semnat vocal, prima luna a fost ok a doua luna am primit cost 216 lei, cost suplimentar pt convorbiri, am refuzat să plătesc si după ceva timp am fost preluat de firme de recovery, am vb si cu dansi si cu cei de la Orange dar nu pot înțelege cu nimeni, le-am spus că nu plătesc pt ca acel cost nu trebuia să fie pt ca am specificat asta în contractul Vocal, cei de la recovery susțin că în acel contract contează doar semnătura vocala si ei spun că nu poate exista un contract Vocal cu clauze, si ca de fapt ala nu e contract Vocal ci semnătura vocala, Menționez ca eu nu am semnat nici un fel de hârtie după acel contract Vocal, întrebarea mea este, dacă am făcut un contract Vocal/semnat Vocal nu trebuie să se respecte clauza pusă de mine? Vreau sa zic ca în instanță trebuie să dovedească că am semnat vocal nu? Si acolo se va auzi la fel si clauza mea. Oricum cei de la recovery m-au amenințat cu judecata si ca voi plăti peste 1000 lei si mi-au zis să îmi iau avocat, dacă poate cineva sa ma lămurească va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Abuz din partea orange romania in roaming Melabella Melabella Buna. Am nevoie de un sfat, indrumare referitor la o problema pe care o am in prezent cu Orange Romania. Scriu mai jos detaliile: Sunt plecata in Statele ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)