avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dobanda legala sentinta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dobanda legala sentinta

Buna ziua. Avem o sentinta emisa prin care ni se cere sa platim DOBANDA LEGALA. Suntem SRL si avem de plata tot catre un SRL.
Intrebarea mea este daca platim dobanda legala simpla, cea cu 4 puncte procentuale sau platim cu 8 puncte procentuale in plus la dobanda?

Va multumesc anticipat!
Temeiul de drept il gasiti in Ordonanța nr. 13/2011 privind dobânda legală remuneratorie și penalizatoare pentru obligații bănești, precum și pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale în domeniul bancar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa scriem in contract(de servicii) la penalitati de intarziere 2% sau 1%/ zi iuliana2015 iuliana2015 cat trebuie sa scriem in contract la penalitati de intarziere 2% sau 1%/ zi conform noilor reglemetari fiscale si un temei legal as dori sa stiu.multumesc. (vezi toată discuția)
Dobanda legala Catalina17062008 Catalina17062008 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati, am un contract de credit nevoi personale cu ipoteca, incheiat in CHF.Banca mi-a retinut abuziv timp de 6 ani dobanda cu ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala la hotarari judecatoresti LUMI1971 LUMI1971 Sunt castigate in invatamant hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea de daune-interese moratorii sub forma dobanzii legale.Cum se calculeaza pentru ... (vezi toată discuția)