avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumulare pensie anticipata partial cu alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumulare pensie anticipata partial cu alte venituri

Buna ziua.
Incepand cu data de 01.04.2017 voi iesi la pensie anticipata partial.Va rog sa-mi spuneti daca pot cumula in continuare pensia anticipata partial cu urmatoarele 2 tipuri de venit:

1.Venituri din cedarea folosintei bunurilor(un contract de inchiriere apartament) la care acum platesc impozit de 16% si cass 5,5%
2.Venituri din comisioane din activitatea de brokeraj in asigurari la care platesc impozit 16% si cass 5,5%. Multumes anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 1 Martie 2017
Pensia anticipata. Cand poate fi cumulata cu alte venituri
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass 5,5% persoana fara serviciu si fara pensie trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Barbat 63 ani, neangajat, neiesit la pensie. Are venituri din cedarea folosintei bunurilor (inchiriere apartament). Trebuie sa plateasca CASS ... (vezi toată discuția)
Cass pers activitati independente lore33 lore33 Buna ziua! As dori si eu cateva informatii, am cateva proprietati in inchiere, anul trecut am fost in sistem de forfetare, anul acesta ca am depasit 5 ... (vezi toată discuția)
Contributie la sistemul de pensii cata8 cata8 Am si eu o intrebare: un salariat la o societate cu un contract de mandat de brokeraj la alta societate ( unde plateste impozitul de 16% si CASS-ul de 5,5 %) ... (vezi toată discuția)