avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozite Firma / cati bani imi revin.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozite Firma / cati bani imi revin.

Salut.

De curand m-am apucat de facut jocuri pe PC, insa am o dilema cati bani o sa imi ia statul.

Market-ul pentru jocuri e in felul urmator: postez pe o platforma, ei se ocupa de toate lucrurile legate de vanzare si imi trimit in cont cati bani am facut.

Precizez acest lucru pentru ca nu trebuie sa ma ocup de TVA sau alte taxe de vanzare. Banii sunt livrati de acea firma in contul meu in fiecare luna.

Insa nu imi dau seama cati bani o sa imi revina mie dupa ce ia statul partea lui.

In momentul de fata nu am facut o firma. Insa nu o sa am angajati sau investitii la firma

Sa zicem ca intr-un an fac ... 100.000 eur, care sunt venit si profit, cat din aceasta suma imi revine mie personal, sa o "cheltui" pe bunuri fara sa zica statul ca cheltui banii firmei.

19% este impozitul pe profit pe persoana fizica, deci 19.000 eur se duc deja, ce alte taxe mai am de platit din acea suma?

Daca nu sa inteles bine intrebarea, vreau sa stiu drumul banilor de la firma la mine.

Multumesc in avans :)
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2017
Doger, utilizator

Alte discuții în legătură

Identitate legala pentru a primi o suma de bani. Doger Doger Salut, am o dilema care nu i-am găsit răspuns pe internet. Am făcut un joc și vreau sa îl vând pe platforma Steam. M-am înregistrat ca \"Sole ... (vezi toată discuția)
Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani ... Ada294 Ada294 Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani o sa fac profit cu o casa pe care o reprezinta la vanzare, daca o cumpar acum? Poate fi tras ... (vezi toată discuția)
Cedare/vanzare firma fara a plati impozite aferente cedarii/vanzarii Pico98 Pico98 Buna ziua, Suntem 2 asociati cu 50% fiecare intr-o firma care sa zicem ca valoreaza 10.000 EUR (dar are capital social 1000 EUR). Vrem sa cedam/vindem firma ... (vezi toată discuția)