avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noua contopire nou spor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noua contopire nou spor

Buna am si eu o intrebare. Am fost condamnat la o pedeapsa de 4,6 ani. Am executat 3 ani si 36 de zile insa mai aveam un dosar pe rol. Intr un final s a finalizat si acel dosar in care am fost condamnat la 3 luni de inchisoare pentru savarsirea faptei de abuz de incredere. Fapta era savarsita inainte sa intru in inchisoare insa dupa ce am ramas definitiv la cei 4,6 luni. Deci cele 3 luni din noua condamnare au fost considerate post condamnatoriu. Intr un final instanta de fond dupa ce a pronuntat hotararea de 3 luni inchisoare a descontopit toate mandatele a anulat sporul de 6 luni si pronun tand o noua hotarare am fost condamnat la 4,7 luni inchisoare deci noul spor contine o luna in plus de inchisoare. Cum ziceam eu am executat 3 ani si 36 de zile fiind liberrat conditionat. Acum s a emis un nou mandat care are in contextul lui o luna in plus de spor. Pana la comisia de liberare din 4,7 luni trebuie sa execut 3 ani si 20 de zile. Ce se intampla acum? Trebuie sa merg in pnt sa intru iarasi in comisie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:59, 6 Martie 2017
Da, veți intra din nou în comisie și veți ajunge la instanta.
Pai si ma trimite iar la inchisoare doar pentru a intra din nou in comisie?
Daca am inteles eu bine situatia dvs. asa va fi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz ciudat de contopire.... rodica1985 rodica1985 Un caz al unui prieten este exact asa:Este condamnat la o fapta 5 ani inchisoare,din care executa 4 ani,mai avand 2 procese pe rol.Mai este condamnat la alta ... (vezi toată discuția)
O mica explicatie ella033 ella033 Buna seara as vrea daca se poate o explicatie pe intelesul omului de rand Va multumesc Solutie: Admite cererea de contopire pedepse formulată de ... (vezi toată discuția)
Explicatie sentinta adriana1983 adriana1983 19.03.2014 Ora estimata: 09:00 Complet: C3 Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În baza art.23 din legea 255/2013 rap.la art.595 NCPP. Admite ... (vezi toată discuția)