avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire nerezidentiala - persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire nerezidentiala - persoana fizica

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica detine in proprietate o casa pe care o foloseste in scop turistic, in regim de pensiune, impozitul este asimilat cladirilor nerezidentiale? Mentionez ca pensiunea functioneaza pe persoana fizica. Asa este declarata si la ANAF.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozitare cladire nerezidentiala Tobor Tobor Buna ziua! Ce sanse sunt sa castig printr-un proces, scăderea impozitului la o casa care DOAR in acte este trecuta ca si spatiu comercial, in realitate in ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru, probleme cu ditl laurentiul92 laurentiul92 Buna ziua, Am inregistrat la ONCR un punct de lucru pentru firma, dupa am declarat la DIrectia de taxe si impozite si la ANAF. Acest punct de lucru a fost ... (vezi toată discuția)