avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Infiintare loc de tabara pentru corturi in curte
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Infiintare loc de tabara pentru corturi in curte

Buna seara,

As vrea sa lansez o afacere prin care as primi turisti straini cu cortul in propria mea gradina in timpul verii la Brasov. (Afaceri foarte siilare exista la Marea Neagra.)

Afacerea ar fi promovata pe platforma Airbanb. Astfel banii ar fi virati de la turisti la Airbnb iar eu voi primi banii de la ei (Airbnb). Pentru acest tip de business nu am nevoie de clasificae turistica din cate stiu.
As dori sa va cer sfatul juridic pentru forma legala al acestei afaceri.

Ce fel de intreprindere este necesara (PF, PFA, II, SRL, etc)?
De ce autorizatii am nevoie?
Se poate categoriza ca si inchiriere de imobil sau ar intra intr-o alta categorie de afacere?
Alte sfaturi sau mentiuni daca aveti.

Va multumesc pentru timpul acordat!
O seara buna va doresc!
Janos

Alte discuții în legătură

Inchiriere în regim turistic/hotelier fără acordul vecinilor dan_ph dan_ph Bună seara, adresez aici o intrebare, legat de inchirierea in regim turistic/hotelier, respectiv Ordinul de ministru din 01.03.22; conform acestuia, inteleg ... (vezi toată discuția)
Societate turism IancuMario IancuMario Bună seara, Încep prin a spune ca sunt absolut nou în acest domeniu cu experiență 0. Dețin un teren de aproximativ 500 de metri pătrați în Eforie ... (vezi toată discuția)
Este legal serviciu airbnb in romania? alex_alex_92 alex_alex_92 Buna ziua, As vrea sa dau o camera de aprox 18 mp prin serviciul AirBnB. Exista un precedent legal pentru astfel de servicii? Sau un cadru legal? As vrea ... (vezi toată discuția)