avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Informatii despre start up nation
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Informatii despre start up nation

Buna seara.Oare ma poate ajuta cine cu mai multe informatii despre start up nation si daca e un program ok?Ma intereseaza pentru infiintarea unei firme de transport eu avand deja experienta in domeniu si o baza de date cu,clienti precum si niste contracte in acest domeniu
Orice informatie e bine primita sau sfat.Daca de asemenea a facut cineva un dosar de acest gen e bine primit sasi dea cu parerea
Adresa mail contact
Transport.marfa@hotmail.com
Cel mai recent răspuns: Ioana Edivas , utilizator 23:22, 14 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns doamna Paunescu.Oare stiti pe cineva care ar putea sa faca un astfel de dosar?
Amiral consulting (0742) 106 298- Dl Oltei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start up nation 2018 - street van - iwilldoit iwilldoit Salut, as dori sa stiu care ar fi sansele ca proiectul meu privind infiintarea unui pizza street van sa obtina aprobare prin proiectul start up nation. De ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producerea și livrare pizza Ra-ul Ra-ul Bună ziua, Sunt interesat de deschidere unei firme care să producă pizza și sa o livrez la domiciliu, în baza unei comenzi telefonice. As vrea să ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje second hand gixee gixee De ceva timp ma gandesc sa imi deschid o vulcanizare auto profesionala, cu mai multe rampe, motiv pentru care mi-ar trebui mai multe utilaje care sa faca ... (vezi toată discuția)