avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare spatiu comercial
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare spatiu comercial

detin un spatiu comercial de cca 39 mp. prin cumparare de la o persoana fizica,spatiu ce in prezent este gol, nefolosit pentru activitati economice ,si in momentul in care am vrut sa platesc impozitul mi s-a cerut sa platesc ca si cum ar fi folosit ca spatiu comercial si sediu de firma,sfatuindu-ma sa merg sa schimb destinatia din spatiu comercial in spatiu rezidential -respectiv carte funciara,cadastru ,etc. Va rog sa-mi spune-ti cum este legal sa procedez.

Alte discuții în legătură

Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozit spaţiu comercial nefolosit deţin în proprietate, împreună ... mora.atv mora.atv Impozit spaţiu comercial nefolosit Deţin în proprietate, împreună cu soţul, un apartament de 5 camere într-un imobil monument istoric situat în ... (vezi toată discuția)