avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizie de compensare puncte ANRP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizie de compensare puncte ANRP

Buna seara. Familia a primit minunata decizie de compensare prin puncte pentru imobilele preluate in mod abuziv de catre statul roman familie mele. Problema este ca dosarul de la ANRP s-a format in 2009, la baza fiind 2 sentinte judecatoresti prin care mi s-a stabilit calitatea de persoane indreptatite la despaguri, insa ANRP-ul a tras de timp la dosarul meu, si am prins minunata lege 165.

Evaluarea care trebuia sa aiba loc nu s-a mai facut, referindu-se la niste grile notariale si smecherii legislative , care profita doar celor care au dat spaga, astlfe ca din suma de cca 250000 lei - valoarea stabilita prin decizia Primariei la nivelul anului 2009 - am primit un act care ne-a evaluat pagubele la 77000 puncte.

Ce putem face?

1. Nu vrem puncte ci bani

2. Valoarea indicata de ANRP este mult prea mica, legea fiind total ....X-(

X-(X-(X-(X-(X-(X-(

Ce as putea invoca, intrucat pe google cautand sentinte, nu prae am gasit nimic din care sa ne putem folosi pentru a ni se recalcula punctajul #-o#-o

Alte discuții în legătură

Consider decizia anrp incorecta turkn turkn Pentru un dosar depus la ANRP am primit un nr de puncte,deocamdata am vazut acest lucru pe site. Punctele primite sunt cca jumatate din ce ar rezulta cu grila ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)