avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consider decizia ANRP incorecta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consider decizia ANRP incorecta

Pentru un dosar depus la ANRP am primit un nr de puncte,deocamdata am vazut acest lucru pe site. Punctele primite sunt cca jumatate din ce ar rezulta cu grila notariala,iar pretul practicat in zona respectiva este cel putin dublu decat in grila notariala.Deci sunt nemultumit si apelez la dvs cu rugamintea de a ma sfatui daca este recomandat sa actionez in judecata dupa primirea raspunsului oficial. Intreb acest lucru,fiindca am citit in raspunsurile date aici pe forum,ca indiferent de evaluarea oficiala data de un alt expert imobiliar ,cval punctelor se va face tot dupa grila notariala.
De asemenea doresc sa stiu daca un asemenea proces se judeca rapid,sau m-as intinde iar pe cativa ani pana la solutia finala.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: turkn , utilizator 08:41, 3 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic ar putea sa dureze inca 1,6-2 ani cu tot cu calea de atac prevăzută de lege.Este greu de estimat dar greu de crezut ca poate dura mai puțin.
Va rog sa imi spuneti ,daca aveti vreo idee, ce ar fi putut determina un numar de puncte mai mic decat simplul calculul matematic: suprafata teren x valoarea mp din grila notariala?
Am inteles ca din grila notariala ANRP luat valoarea cea mai mica,considerand un teren aflat in centrul orasului,teren gradina,livada.Cum pot eu arata ca acel teren are valoare de teren constructii? Ma puteti ajuta cu un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de compensare puncte anrp capucino capucino Buna seara. Familia a primit minunata decizie de compensare prin puncte pentru imobilele preluate in mod abuziv de catre statul roman familie mele. Problema ... (vezi toată discuția)
Punct de vedere la raspuns denumire act, dat azi de avocatnet zahioan zahioan Din solicitarea mea rezulta clar ca nu-mi permit sa angajez un avocat sau consultant, avand in vedere ca avocatul mi-a solicitat un onorariu peste ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 neconstitutionala LISONELTA300 LISONELTA300 Tatal meu si unchiul meu au murit, eu astept de ani de zile de la ANRP sa-mi dea despagubiri pentru casele nationalizate de la strabunicul meu. Legea 165/2013 ... (vezi toată discuția)