avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Punct de vedere la raspuns Denumire act, dat azi de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Punct de vedere la raspuns Denumire act, dat azi de avocatnet

Din solicitarea mea rezulta clar ca nu-mi permit sa angajez un avocat sau consultant, avand in vedere ca avocatul mi-a solicitat un onorariu peste posibilitatile mele financiare. Am peste 70 ani si nici o banca nu mai acorda împrumuturi la aceasta varsta.
Problema mea este:
Am obtinut dreptul la despagubire pentru un imobil si terenul aferent la o valoare stabilita de un expert in anul 2002.Dosarul ajungând la ANRP, acestia mi-au evaluat despagubirea la numai 14000 lei fata de 200.000 (valoarea din 2002), avand in considerare ca acum se compara cu grila notariala.Am dat in judecata ANRP-ul dar avand in vedere situatia financiara si varsta incerc sa-mi rezolv singur problemele încercând sa arat instantei ca evaluarea ANRP este eronata si incadrata gresit. Am facut rost de grila notariala a judetului respectiv dar nu stiu in ce situatie din grila sa o bag. Din acest motiv v-am solicitat numele actului, dar se pare ca nu doriti sa dati un sfat util, decat ca sa-mi angajez un consultant, ceeace nu-mi permit. Totusi eu va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 17:07, 20 Martie 2017
sincer, nu exista nici un asemenea act; as putea sa va ajut sa incadrati imobilul in grila notariala daca imi dati niste coordonate; si un notar va poate ajuta cu asa ceva si nu sunt toti chiar asa de fara inima ... mai fac si consultanta benevol ...
apoi cereti in instanta o expertiza, insa aceea va trebui sa o platiti; nu exista alte mijloace de proba la ceea ce doriti dvs.; mai puteti sa mergeti sa aratati instantei niste statistici imobiliare ... cum e in cazul accidentelor de masina cand se dovedeste valoarea de piata cu pretul de pe anumite site-uri de vanzari ... dar nu valoreaza expertiza
dvs. vreti ceva ce nu exista si va suparati pe noi ca nu va dam :(

Primaria va poate da pentru teren valoarea de impozitare care este extrem de mica si nu va e de folos. Nu va va da si pentru cladire
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2017
Irina Pricop, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire act zahioan zahioan Buna ziua. Prin sentinta definitiva si irevocabila s-a obtinut drept la despagubire pentru o moara si terenul aferent( ambele se gasesc in interiorul unei ... (vezi toată discuția)
Detalii la denumire act zahioan zahioan Va multumesc. Va dau cateva date, sperând ca o puteti incadra in grila notariala: Este vorba de o moara si terenul aferent situata in localitatea Nehoiu, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)