avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... denumire act
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

denumire act

Buna ziua.
Prin sentinta definitiva si irevocabila s-a obtinut drept la despagubire pentru o moara si terenul aferent( ambele se gasesc in interiorul unei localitati).Expertiza tehnica si de evaluare facuta in anul 2002, depusa la dosar si pe baza careia sa stabilit de catre instanta valoarea despagubirii a tinut cont de preturile din acel an.Acum se cere ca evaluarea sa se faca conform grilei notariale din 2013.S-a obtinut grila notariala a judetului si localitatii respective dar mai trebuie un act care sa arate situatia morii si a terenului pentru a putea fi incadrate si evaluate la preturile din grila notariala.Se spune ca acel act trebuie obtinut de la Primaria localitatii respective.Insa cel care are nevoie de acel act nu stie ce act ii trebuie si cum se numeste el pentru al cere corect la Primarie.Rog,daca se poate sa ma informati despre denumirea acestui act. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema cu anrp ( imobil expropriat ) Hamarsold1944 Hamarsold1944 Stramosii mei au fost expropriati de comunisti si li s-au dat ceva despagubiri derizorii, 1 leu/ mp, dar nu am niciun act care sa ateste aceste despagubiri. ... (vezi toată discuția)
Rugaminte la denumire act zahioan zahioan In data de 18-03-2017 am rugat sa mi se spuna ce act trebuie sa cer de la o Primarie pentru un imobil si terenul aferent, pentru a le putea compara cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)