avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto în Republica Moldova
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto în Republica Moldova

Bună ziua,
Va rog sa îmi explicați procedura pentru următoarea situație:
Vehicolul înmatriculat în România urmează a fi înmatriculat în Republica Moldova, însă proprietarul nu este în țară dar are o procura care îi permite sa facă inclusiv vinderea mașinii întocmita la un notar din RM.
Va rog mult sa îmi spuneți dacă procura este valabila pe teritoroul României, dacă nu, care sunt posibilitățile pentru a scoate de la evidenta mașina din România și a fi înmatriculată în Republica Moldova.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai0223 , utilizator 22:51, 5 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania - republica moldova dnv19 dnv19 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati!!! Am o masina inmatriculata in Romania si doresc sa o vind unei persoane din Republica Moldova dar masina sa ramina ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc DianaSGorin DianaSGorin Buna ziua, trebuie sa ridic buletinul de identitate dar nu sunt in Romania, sunt în R.Moldova, este posibil ca sotul cu o procura facuta in Republica Moldova ... (vezi toată discuția)