avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect instalatii sanitare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect instalatii sanitare

As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar trebui sa ma adresez. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: niculinacozac , utilizator 16:03, 28 Mai 2020
In mod normal ar trebui sa se gaseasca in cartea tehnica a constructiei aflata la asociatia de proprietari. Daca este vorba de un bloc nou, proiectul este la dezvoltator.
La proiectantul blocului, in arhiva, se regaseste un exmplar din tot proiectul de constructii-montaj-instalatii.
Informatia pe care o solicitati este concret precizata in cartea tehnica a imobilului
Da, este vorba de un bloc nou si ca de obicei(ca asa a devenit) constructorul amana predarea la nesfarsit. De aceea, m-am gandit la o solutie alternativa de a obtine aceasta documentatie.
Cartea tehnica o puteti obtine atat de la constructor sau dezvoltator cat si de la serviciul urbanism din primarie care detine toate documentele in baza carora este intocmita cartea tehnica a constructiei
Serviciul urbanism din primarie nu are obligatia legala de predare a cartii tehnice a constructiei catre proprietari. Obligatia apartine dezvoltatorului/ constructorului.

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul nu vrea să ne dea cartea tehnică a imobilului. de unde putem obține o copie? razvanlupu razvanlupu Buna ziua, Suntem Asoc de Proprietari care in decurs de 2 ani incercam sa obtinem cartea imobilului de la dezvoltator ( dezvoltatorul nu doreste sub nici o ... (vezi toată discuția)