avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect instalatii sanitare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect instalatii sanitare

As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar trebui sa ma adresez. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: niculinacozac , utilizator 16:03, 28 Mai 2020
Contractul de executie este semnat intre constructor si dezvoltator ? daca da si in mod normal asa este, atunci receptia la terminarea lucrarilor se va face in momentul in care constructorul finalizeaza lucrarile si anunta dezvoltatorul in vederea demararii Receptiei la terminarea Lucrarilor cu autoritatile. La receptie constructorul preda prin Dirigintele de Santier catre Dezvoltator, Cartea Constructiei . Proprietarii de apartamente trebuie sa se constituie in Asociatia de Proprietari, iar Dezvoltatorul va preda Cartea Constructiei catre Presedintele Asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul nu vrea să ne dea cartea tehnică a imobilului. de unde putem obține o copie? razvanlupu razvanlupu Buna ziua, Suntem Asoc de Proprietari care in decurs de 2 ani incercam sa obtinem cartea imobilului de la dezvoltator ( dezvoltatorul nu doreste sub nici o ... (vezi toată discuția)