Buna seara.Vecinul meu are un nuc plantat(cu 15-18 ani in urma) la 2,5 m de locuinta mea.Nucul are o coroana foarte mare ce se intinde peste acoperisul de tigla al casei mele.Anul trecut cand am sapat in curte langa pivnita casei,canal adanc de 1 metru pentru teava de apa rece de la boiler ,am dat de radacinile nucului (nefiind alt copac in apropiere)care au trecut prin fundatia casei(sau pe sub fundatie).Vecinul nefiind acasa,eu am terminat lucrarea cu teava de apa iar cand sa intors vecinul i-am explicat problema cu nucul,ca trebuie taiat ca o sa-mi crape fundatia la casa.Tigle sparte de crengile nucului cand sufla vantul,iar toamna cand incep sa cada nucile(nuci foarte mari,aproape cat un ou de gaina),parca sant sub bombardamentNu pot sa-l conving pe cai amiabile sa taie nucul sub nici o forma.
Rog un sfat , ce pot face pentru a rezolva aceasta problema cu nucul vecinului.Multumesc anticipat.
pusa2mimi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti o problema serioasa. Nucul este specie protejata, nu se poate taia decat cu acordul primariei. mergeti in audienta la primar si spunetii problema dvs. O seara buna.
Nucul vecinei
lilisarkozi
vecina mea a sadit un nuc la strada pe mezuina inspre casa mea cativa ani nu am avut probleme dar nucul a crescut si acum ma deranjeaza crengile sunt pe casa ... (vezi toată discuția)