avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare parcare neregulamentara

Buna seara!
Am gasit azi in parbriz, pusa sub stergator, plouata si doar cu putin noroc neluata de vant o instiintare de la politia locala, cu nr de inreg, ora si nume politist (dar fara semnatura, stampila) cum ca parcarea in zona constituie contraventie si se sanctioneaza cf. Oug 195/2002 cu puncte amenda si puncte penalizare (nu spune cate). Si ma roaga sa comunic datele conducatorului in termen de 5 zile "in caz contrar urmand a fi aplicate prevederile legale in materie".
Intreabari:
1. E amenda sau doar avertizare?
2. Dau sau nu datele? Adica doar cu putin noroc am mai gasit hartia in stergator...o putea lua oricine.

Stiu ca a fost vina mea...ma grabeam si daca am vazut si alte masini lasate in acelasi loc (pe care le tot vad zilnic...nu am idee daca toti au primit instiintarea), dar acum am comis-o asta e...
Ce fac mai departe? Dau datele? Ma fac ca nu am vazut instiintarea? Cum e mai bine?

Alte discuții în legătură

Politia locala imi cere datele conducatorului auto pt amenda mihai1985d mihai1985d Buna ziua, Am gasit azi in parbriz, o \"instiintare\" din partea Politiei locale Sect 4, in care mi se cere sa furnizez datele soferului. Stiu ca a aparut ... (vezi toată discuția)
Instiintare parcare neregulamentare in parbriz CiobyJr CiobyJr Buna ziua, Tocmai ce am primit un premiu de parcare neregulamentare in parbriz in care scrie ca la data de xxx la ora xxx autoturismul cu numarul de ... (vezi toată discuția)
Politia locala imi cere datele conducatorului auto pt amenda mihai1985d mihai1985d Buna ziua, Am gasit azi in parbriz, o \"instiintare\" din partea Politiei locale Sect 4, in care mi se cere sa furnizez datele soferului. Stiu ca a aparut ... (vezi toată discuția)