avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil, tutore decedat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil, tutore decedat

Fratele meu in concubinaj cu o doamna 8 ani, relatie din care a rezultat o fetita -9 ani.Acum 2 ani ea pleaca de acasa (fara copil) ,fetita refuza sa mearga la ea ,ii lasa lui custodia (custodie comuna) si se duce in America.Custodie comuna cu domiciliul la bunica si tata, cu program de vizita stabilit.In decembrie anul trecut fratele meu moare ,concubina vine si ia fata de la bunica paterna care de altfel a crescut.o de la 2 luni(pur si simplu concubina minte copilul ca merge sa cumpere cadouri si o duce acasa la mama ei - copilul plangea de nu reusea sa vorbeasca cand ne.a anuntat la telefon) implicit o muta de la scoala.Acum dupa 2luni de cand fata sta cu mama ei (in casa parintilor concubinei ,un apartament de 2 camere in care locuiesc 7 persoane -4 adulti si 3 copii dintre care 2 baieti 10 si respectiv 12 ani ,iar cel de 10 ani doarme in pat cu fetita si mama ei) concubina se hotaraste sa plece iar in America lasand fetita in grija bunicii materne.Intrebarea mea este :exista vre.o sansa ca bunica paterna sa poata aduce copilul inapoi in casa in care a crescut mai ales ca fetita vrea sa se intoarca acasa? Multumesc

Alte discuții în legătură

Custodie tata mirellac mirellac Buna ziua! Fratele meu tocmai a inceput lupta pentru custodia fetitei lui. Situatia este urmatoarea: Locuia impreuna cu concubina,cu fetita lor in varsta de ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minori florentinacarp florentinacarp acum opt ani am nascut in Spania,o fetita,rezultatul unei relatii de concubinaj cu un roman ,am muncit si i-am intretinut pe amandoi timp de doi ani,dupa care ... (vezi toată discuția)
Ilegal sau nu? Hellena_0805 Hellena_0805 Buna ziua,sunt noua pe acest forum si imi cer scuze daca gresesc cu ceva.As avea mai multe intrebari si de aceea le voi pune pe rand si va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)