avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru un dosar penal - suspect marturie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru un dosar penal - suspect marturie mincinoasa

Am cumparat un teren de la un prieten care imi era dator timp de 20 de ani il imprumutam . El nu reusise sa mi returneze sume de ordinul catorva zeci de mii cred nici nu mai treceam pe lista ca stiam ca nu i mai vad)vine ziua semnat pamant notar dar era si o dsoara care a cumparat sau dat dat avans anterior pt acest pamant asa ceva mi s a spus de el in fine fiind un birou lung si inalt a venit o dna (posibil notar sau secretara)la mn incercand sa mi citessca contractul i am spus cu respect ca il voi citi eu sa se ocupe de dna cu acansul pana atunci intre noi doua fiind si acest prieten datornic dna mi a spus sa o astept pana semneaza cea care a dat avans si apoi vine la mn sa semnam desigur ca mi am controlat datele din buletin si am cump nefiind atenta(sunandu mi tel facand sns) cine a mai semnat pe contractul meu de fapt prietenulmeu avea o procura de la unchiul sau.acestia intrand intr un litigiu ce nu continea acest pamant....era ceva contract viager insa avocata unchiului m a intrebat daca am cumparat panant de la unul dintre acestia(unghiul prietenului sau chiar prietenul meu)eu am rasp ca nu imi amintesc sa fi cump vreodata ceva de la ei dar in schimb mi s a dat un panant de catre reclamant el fiindu mi dator cu bani la semnat am fost eu insotita de el si dsoara cu avansul panant in declaratie procesului la sf scria ca eu am cump de la dsoara deci nu s a specificat situatia cum sm descris o!procesul cu contract viager pe casa l a pierdut unghiul lui iar mie mi s a facut dosar penal suspect de marturie mincinoasa fiind depus banuiesc la dosar contract de vanz cump intre mn(acum am vazut si eu dupa 1 an di ceva ca el a semnat )si prietenul meu datornic mandatat printr o procura de unchiul lui.intrebare ce pedeapsa risc dat fiindca nu sunt in tara si nu ma pot prezenta sa explic din nou pe indelete politiei unde sunt invitata.citatia;(de sapt trecuta)nu mi a fost data pers desigur eu fiind plecata de 5luni!fiiti amabili si buni si explicati mi daca poate un av sa rezolve ceva(eu nu am nai fost intr o astfel de situatie ingrata !!!!...,sau trebuie sa merg pers sa nu fiu data in urmarie sau fac inchisoare pt un nimik de genul care ar trebui considerat neatentie?uar daca se v a termina totul cu un av politia ii v a da av o ceva ??din care rezulta ca s a reuolv dosarul penal????nu am somn de sapt trecuta stau cu pumnul de medic va rog din suflet rasp.Multumesc din inima!Infinit respect C.C

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate in ce consta? Eu20 Eu20 Am o nelămurire vreau sa stiu daca am vreun drept de moștenire din partea tatălui meu iar la randul tatălui meu care a decedat vrem sa stim daca avem vreun ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu uzufruct viager marinelabiceri marinelabiceri Buna ziua, am si eu o nelamurire. Stau in apartamentul unchiului meu de 2 ani el fiind bolnav psihic (schizofrenie ). Am vrea sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Problema contract de vanzare-cumparere cu clauza de intretinere: unchiul meu vrea sa-l anuleze sebastianmarara sebastianmarara Buna ziua! Am si eu o situatie cu un unchi care are acum 86 de ani cu care am incheiat un contract de vanzare-cumpare cu clauza de intretinere. Azi, mi-a ... (vezi toată discuția)