avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Serviciul de Probațiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Serviciul de Probațiune

Buna ziua, poate sa îmi spună cineva in cat timp se formulează termenul de întâlnire cu un consilier de probațiune de la data primirii scrisorii ? (Care e termenul maxim legal in care trebuie să mă prezint.)

Alte discuții în legătură

Prezentarea la serviciul de probatiune- termen mellisachase mellisachase Buna ziua Am fost condamnat acum doua saptamani cu suspendare in urma apelului. In hotararea de pe net (portal just) mi se spune ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Conditii serviciul probatiune ContSters100701 ContSters100701 Buna ziua.Sunt luata in evidenta serviciului de probatiune, unde trebuie sa ma prezint la fiecare doua luni. Problema este ca imi doresc sa plec in afara ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendarea executarii sub supraveghere vasiledela4 vasiledela4 am o condamnare cu suspendare din iulie nu am primit nimic acasa am fost la sectia probatiuni si am lasat nr de telefon dar nu am fost contactat ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)