avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Abuz?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Abuz?

As dori sa stiu in ce baza un director de scoala poate obliga un profesor sa participe obligatoriu la supravegherea elevilor la o olimpiada organizata in acea scoala sambata, cu mentiunea in decizia de nimire ca nerespectarea acestei sarcini de serviciu atrage dupa sine sanctionarea in conformitatea cu legislatia in vigoare.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Contestarea scaderii notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului - exista sau nu ? draq4ever draq4ever Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ... (vezi toată discuția)