avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut in germania

Buna ziua anul trecun in octombrie am fost prins la volan cu o alcolemie de 1,34 si de atunci nu am primit nici o veste despre permis acum sunt in Romania .puteti va rog sa imi spuneti ce pot sa fac sa aflu ceva despre el?

Alte discuții în legătură

Am fost prins de poliție cu o alcoolemie de 1.34 dar eram staționat și fără motor pornit. este legal să ți se ia alcoolemia și în aceste condiții? sercy sercy buna ziua!am fost prins de politie cu o alcolemie de 1.34 dar eram stationat fara motorul pornit!tin sa precizez ca am acrosat un autoturism de fapt l-am ... (vezi toată discuția)
Infractiune mihacristea mihacristea este adevarat ca s-a votat o anume redozare a pedepselor pentru codul rutier astfel ca un condamnat ar trebui sa execute doar 3 treimi din jumatatea pedepsei ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru ca am condus sub influenta alcoolului flaviu09 flaviu09 Am si eu o mare problema: in data de 6/7 octombrie anul acesta am fost prins baut la volan am suflat si mi-a iesit 0,57 in aerul expirat apoi am fost dus la ... (vezi toată discuția)