avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... infractiune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

infractiune

este adevarat ca s-a votat o anume redozare a pedepselor pentru codul rutier astfel ca un condamnat ar trebui sa execute doar 3 treimi din jumatatea pedepsei acordate in vechiul cod
caut de ceva timp pe net si tot alte informatii primesc
va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: mihacristea , utilizator 12:48, 15 Septembrie 2014
De la 1.02.2014 infractiunile rutiere sunt incriminate in codul penal nu mai sunt in OG 195/2002, vedeti acolo pedepsele, oricum nu difera mult.
fratele meu este inchis pentru ca a fost prins cu masina fara permis(opermis anulta in urma cu 2 ani pentru alcool)in 2012 luna ianuarie a fost prins la volan cu alcolemie de 0.87 la mie si ia fost anulat permisul si a primit o condamnare de 1 an si o luna cu suspendare,in luna mai 2013 a fost prins la volanul masini fara permis si a mai primit o condamnare de alte 4 luni care i-a adus si executarea pedepsei cu privarea de libertate.....el este inchis acuma de 7 luni jumatate si se zicea ca vor fi recalculate pedepsele si ar putea fi pus in libertate....ma uit in ordonantele din codul rutier si nu inteleg nimic ce scrie acol....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redozare mihacristea mihacristea s-a votat sau nu redozarea pedepselor pentru codul rutier? fratele meu este inchis pentru un an si 5 luni pentru conducere fara permis(permisul i-a fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Sebi93 Sebi93 Bună ziua! Acum 4 luni am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.62 in etilotest. Am fost dus pentru prelevarea probelor biologice și de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)
Complicitate furt pinkiecryss pinkiecryss Buna ziua.as vrea sa va prezint urmatorul caz si poate ma ajutati cu niste sfaturi.In 2011 Andrei a planuit o spargere la un abador in Austria,impreuna cu alte ... (vezi toată discuția)