avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Bună ziua! Acum 4 luni am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.62 in etilotest. Am fost dus pentru prelevarea probelor biologice și de atunci nu mai stiu nimic.
Ce ma sfătuiți să fac? Unde as putea sa merg sa ma interesez?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Sebi93, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 12:39, 14 Februarie 2020
Dosarul se afla la Brigada Rutiera, acolo va puteti interesa.
Pentru celeritate, trebuie sa solicitati dvs sa platiti contravaloarea probelor biologice.
Este recomandat sa va angajati avocat specializat in astfel de cauze care sa va apere drepturile si libertatile.
Daca veti beneficia de o aparare aparare calificata, va cresc sansele la o individualizare favorabila a pedepsei raportat la fapta savarsita.
Este vreo șansă să primesc permisul înapoi? Sau îmi va fi anulat?
Vi se restituie permisul in conditiile in care nu veti fi condamnat, daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza.
N-ai să primești permisul înapoi,ai făcut o infracțiune, vei fi condamnat conform legii și tot conform legii permisul îți va fi anulat. La 0,62 în aerul expirat va ieși la analiză dublu sau aproape dublu, adică grav.

Sebi93 a scris:

Este vreo șansă să primesc permisul înapoi? Sau îmi va fi anulat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat permisul pe ... Edidima Edidima Buna ziua , Pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat permisul pe motiv că am avut 0.41, in aerul respirat, în data de 23 iulie 2021 ma prins la volan ma oprit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan zizou zizou Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)
An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)