avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , Pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , Pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat permisul pe ...

Buna ziua , Pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat permisul pe motiv că am avut 0.41, in aerul respirat, în data de 23 iulie 2021 ma prins la volan ma oprit si ma dus la secție,
Intrebarea mea este ce ma asteapta, Si cati ani voi sta fără permis?
Individualizarea pedepsei se face în funcție de circumstanțele reale și personale.
Dacă o sa fiți trimis în judecata și condamnat, permisul se anulează.
Pentru celeritate, solicitați organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice și angajati-va avocat specializat în astfel de cauze.
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face în funcție de circumstanțele reale și personale.
Dacă o sa fiți trimis în judecata și condamnat, permisul se anulează.
Pentru celeritate, solicitați organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice și angajati-va avocat specializat în astfel de cauze.

Si cat ma costa un avocat?
Aceste informatii le veti afla de la avocatul pe care intentionati sa il angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind ... catalinilau catalinilau Bună ziua! Am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind 1,19 în aerul expirat. Există șanse reale să nu mi se anuleze permisul ? (vezi toată discuția)
Buna ziua .in data de 30 sept am fost implicat într-un accident ... Danielo massaro Danielo massaro Buna ziua .In data de 30 sept am fost implicat într-un accident rutier fara victime doar că am avut o alcoolemie de 1.1 la mie in aerul respirat.problema ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Sebi93 Sebi93 Bună ziua! Acum 4 luni am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.62 in etilotest. Am fost dus pentru prelevarea probelor biologice și de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)