avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit 1,9 si a doua proba 1,7 as dori sa stiu ce ma asteapta , fiind la prima abatere cu permisul obtinut de peste 24 ani si fara accidente rutiere ,si as mai avea o intrebare este necesar sa-mi angajez un avocat ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alcoolemie foarte mare, va puteti astepta sa fiti trimis in judecata si condamnat.
In functie de situatia de fapt, se va efectua expertiza privind calculul retroactiv al alcoolemiei.
Incercati sa va angajati avocat si sa stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Aveti idee cati ani poate anula permisul la aceasta alcolemie si daca se mai poate scade din pedeapsa ?
În caz de condamnare permisul de conducere se anulează.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul condamnarii, anularea permisului este definitiva, aveti dreptul dupa 1 an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare sa sustineti examen pentru un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera dessa dessa In cazul in care am avut o alcolemie 0,73 alc.pur in aerul expirat si sa intocmit dosar penal,pot sustine reexaminarea,pana la solutionarea dosarului in ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)