avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... prima inscriere in CF, cadastru/intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

prima inscriere in CF, cadastru/intabulare

cONSTRUCTIE DIN 1926 DEMOLABILA, DIN PAIANTA, NELOCUITA DE 30 DE ANI, IN EXPERTIZA DE LA PROCESUL DE PARTAJ ESTE TRECUTA CU VALOAre zero, la financiar depusa expertiza si platit doar terenul, voi cere certificatul de atestare fiscala pentru efectuarea cadastrulu. La masuratorile efectuate de cei de la firma de intabularecadastru cum ar trebui trecuta constructia in documentatie ca sa fie bine?

Alte discuții în legătură

Impozit casa nelocuibila basileu basileu Trebuie sa fac succesiunea unui teren cu o casa, intravilan, in Pitesti. Casa a fost retrocedata, din 1992 pana in 2013 a fost folosita drept circiuma o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare demolare casa paianta DGeorgiana17 DGeorgiana17 Buna ziua, eu si sotul meu avem la tara o casa de paianta, nelocuibila si fara curent electric. Este inscrisa in cartea funciara, impreuna cu noua casa pe care ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)