avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de indemnizatie?

Sunt in concediu de crestere copil din iunie 2015 iar in iunie 2017 trebuie sa ma întorc la munca dar angajatorul nu vrea sa ma primească. Eu acum sunt însărcinată în 2 luni in octombrie ar trebui sa nasc, mai beneficiez de indemnizație de crestere copil daca nu ma mai întorc la munca?
Cel mai recent răspuns: Valentina tugulea , utilizator 09:51, 8 Martie 2017
Care este data nasterii celui de-al doilea copil?

Care este perioada primului CCC?
Primul ccc 10 iunie 2015, data nasteri bebe 2 este 10 octombrie 2017
Primul ccc 10 iunie 2015- 10 iunie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie? Valentina tugulea Valentina tugulea Sunt in concediu de crestere copil din 10 iunie 2015 pana pe 10 iunie 2017 trebuie sa ma întorc la munca dar angajatorul nu vrea sa ma primească. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)